Când vor atinge Altcoins 1 trilion de dolari? Expertul în criptografie renunță la predicție

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

Pe fondul revenirii predominante în sectorul mai larg al criptomonedelor, segmentul altcoin nu face excepție de la această traiectorie ascendentă. În prezent, capitalizarea de piață a altcoins se situează cu rezistență deasupra unui prag esențial, o evoluție care nu a scăpat ochiului avizat al analistului în domeniul criptografic Michaël van de Poppe.

Potrivit intuițiilor sale, expuse într-o postare amplă din 30 ianuarie, capitalizarea totală a pieței cripto, cu excepția Bitcoin (BTC), a depășit pragul semnificativ de 675 de miliarde de dolari. Van de Poppe este optimist în ceea ce privește traiectoria, anticipând o mișcare ascendentă susținută spre râvnita bornă de 1.000 de miliarde de dolari sau poate chiar depășirea a 1.250 de miliarde de dolari în următoarele două până la patru luni.

Cele mai puternice altcoins

Observațiile lui Van de Poppe pătrund mai adânc în dinamica pieței altcoin, subliniind o schimbare notabilă pe măsură ce recuperează cu succes media mobilă de 200 de săptămâni (MA) și transformă rezistența de altădată, de la aproximativ 675 de miliarde de dolari, într-o bază de susținere. Această manevră strategică a pregătit terenul pentru o tendință ascendentă, cu următoarele niveluri de rezistență

identificate de expertul în tranzacționare criptografică poziționate la aproximativ 1.000 miliarde de dolari și, respectiv, 1.257 miliarde de dolari.

În cadrul acestui peisaj dinamic al altcoin, anumite criptomonede prezintă o rezistență și o forță mai mare decât altele. Un caz exemplar este Polygon (MATIC), care prezintă indicatori tehnici și fundamentali puternici. În ciuda faptului că s-a confruntat cu provocări în anul precedent, MATIC își propune să își dubleze prețul, vizând intervalul cuprins între 1,25 și 1,50 dolari.

În plus, Ethereum (ETH), principala altcoin în funcție de capitalizarea de piață, a atins recent o etapă importantă, depășind Bitcoin pentru prima dată din octombrie 2022. Concomitent, activitatea sporită pe piața instrumentelor derivate pentru Ethereum sugerează o potențială realiniere a fluxurilor de capital, după cum se subliniază în cel mai recent raport al Glassnode.

În marea schemă a lucrurilor, piața altcoin, la nivel colectiv, prezintă o rezistență remarcabilă, ceea ce întărește proiecțiile pozitive ale lui van de Poppe privind câștigurile viitoare. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că peisajul criptomonedelor este dinamic și supus unor schimbări rapide. Ca atare, o abordare prudentă presupune efectuarea de cercetări amănunțite înainte de a lua decizii de investiții.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți