Top cripto

  Bitcoin va ajunge la $200K în curând, spune Bernstein

  Analiștii de la Bernstein și-au revizuit în creștere prognoza privind prețul Bitcoin (BTC) la 200.000 de dolari, de la ținta anterioară de 150.000 de dolari.

  Acești experți de pe Wall Street afirmă că Bitcoin și acțiunile legate de cripto sunt încă subevaluate și sunt pe punctul de a beneficia de investiții instituționale semnificative, deoarece preocupările din trecut legate de reglementare se estompează.

  Analiștii subliniază încrederea lor în „teza noului ciclu Bitcoin”. Aceștia remarcă o creștere a adoptării de către investitorii instituționali și managerii de active globale. Potrivit acestora, această tendință este doar începutul, următorul val de cerere fiind așteptat din partea celor care nu sunt implicați în prezent în cripto.

  ETF-urile Bitcoin și interesul instituțional alimentează câștiguri masive

  Raportul lor subliniază faptul că ETF-urile Bitcoin sunt încă în faza incipientă. De când BlackRock și-a depus cererea de înființare a Bitcoin ETF pe 15 iunie 2023, prețul Bitcoin a crescut cu 150%.

  Inițial, investitorii de retail au fost principalii promotori ai alocărilor Bitcoin ETF, investitorii instituționali reprezentând doar 22%.

  Bernstein anticipează o creștere semnificativă în viitorul apropiat, prezicând că ETF-urile Bitcoin vor obține aprobarea principalelor case de telegrame și a marilor platforme bancare private până în trimestrul al treilea/trimestrul al patrulea. În ciuda unui anumit scepticism cu privire la faptul că fluxurile de ETF-uri nu sunt autentice, Bernstein consideră că interesul instituțional inițial, determinat de strategia de „cash & carry trade”, este un precursor al unei adopții mai largi.

  Pe măsură ce acești investitori devin mai confortabili cu o lichiditate îmbunătățită a ETF-urilor, este probabil să ia în considerare poziții „net long”. Analiștii prevăd intrări accelerate de ETF-uri Bitcoin în trimestrele al treilea și al patrulea, oferind noi puncte de intrare înainte de următorul val de cerere instituțională.

  Investițiile BTC sunt pregătite pentru o nouă creștere

  Analiza Bernstein arată că alocările din portofoliul Bitcoin au un mare potențial de creștere. Potrivit documentelor 13-F, investitorii instituționali gestionează 22% din activele administrate (AUM), fondurile de hedging reprezentând aproximativ 36% din acestea.

  Următorul pas logic pentru acești investitori, potrivit lui Bernstein, este să ia în considerare poziții „lungi”, ceea ce înseamnă să păstreze Bitcoin pentru o perioadă mai lungă de timp pentru a beneficia de creșterea potențială a valorii sale.

  Consilierii financiari, în special cei care gestionează portofolii mici și mijlocii cu 0,1-0,3% alocate ETF-urilor Bitcoin, încep să stimuleze cererea reală. Nota sugerează că consilierii mai mari care aprobă ETF-urile și spațiul considerabil de alocare în cadrul portofoliilor existente vor fi factorii cheie ai creșterii viitoare.

  Analiștii compară nivelurile actuale ale prețurilor criptografice cu ciclurile de piață anterioare. Aceștia sugerează că Bitcoin la 60.000 de dolari astăzi este similar cu faptul că Bitcoin se afla sub 10.000 de dolari în iunie 2020. În ciuda recentei reveniri, ei consideră că BTC se află încă într-un ciclu timpuriu și că este atractiv la nivelurile actuale. Ei concluzionează că managerii de active au motive întemeiate pentru a-și îmbunătăți eforturile de marketing și distribuție pentru a-și extinde afacerile cu cripto.

  În concluzie, prognoza și analiza revizuită a Bernstein prezintă un caz convingător pentru potențialul de creștere al Bitcoin. Ele evidențiază interesul tot mai mare din partea investitorilor instituționali, stadiul incipient al ETF-urilor Bitcoin și potențialul semnificativ de creștere în alocările de portofoliu. Pe măsură ce preocupările legate de reglementare se estompează și adoptarea instituțională crește, Bitcoin pare pregătit pentru o creștere viitoare substanțială.

  Yana este o scriitoare specializată în cele mai recente tendințe și știri cripto. Ea împărtășește în mod constant informații proaspete, utile și interesante. Conținutul ei este cunoscut pentru claritatea și accesibilitatea sa. Yana simplifică subiectele cripto complexe, făcându-le accesibile tuturor prin articolele, postările de pe blog și buleti ..
  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?