Top cripto
  Top cripto

   Bitcoin setat pentru un raliu exploziv: $100k Următorul?

   Bitcoin (BTC) a atins un nivel record de peste 73.000 de dolari în luna martie. Mulți cred că următoarea țintă este de 100.000 de dolari. Acest obiectiv pare posibil, potrivit expertului în tranzacționare criptografică TradingShot. Aceștia au remarcat că Bitcoin ar putea fi pe punctul de a înregistra o creștere majoră a prețului.

   Într-o postare TradingView din 29 mai, TradingShot a împărtășit informații care sugerează că Bitcoin intră în faza finală și cea mai intensă a actualului său ciclu de creștere, cunoscut sub numele de raliu parabolic.

   „Bitcoin începe partea finală și cea mai agresivă a actualului ciclu bull: raliul parabolic. Cel mai recent și poate cel mai puternic semnal care confirmă acest lucru vine de la binecunoscuții indicatori combo de lichiditate pe care i-am dezvoltat în ultimii ani”,

   a declarat expertul.

   Semnele cheie arată că urmează un raliu parabolic al Bitcoin

   Printre indicatorii cheie pentru această raliu se numără fondul de randament al obligațiunilor globale, lichiditatea circulantă, obligațiunile corporative cu randament ridicat și indicele stocastic de rezistență relativă (RSI).

   Graficul-de-tranzacționare-Bitcoin

   Analistul a menționat că randamentul global al obligațiunilor s-a inversat în sus pentru prima dată în acest an. Din punct de vedere istoric, astfel de inversări au dus la creșteri semnificative ale prețului Bitcoin.

   În plus, indicatorii dominanți ai lichidității circulante și ai obligațiunilor corporative cu randament ridicat s-au întors în sus după ce au atins un minim. Modele similare au fost observate în aprilie 2020, octombrie 2016 și iulie 2012, urmate de creșteri majore ale Bitcoin.

   RSI stochastic, un indicator de impuls, tocmai a trecut peste marca de supracumpărare de 80 în intervalul de timp de două luni. Acest eveniment a declanșat, din punct de vedere istoric, inversări ascendente ale indicatorilor de lichiditate, ceea ce a condus Bitcoin să atingă un vârf de ciclu în termen de 12-13 luni.

   Analiza TradingShot a comparat, de asemenea, tendințele actuale cu ciclurile anterioare de creștere a Bitcoin. Ei au constatat că inversările indicatorilor de lichiditate și depășirea barierei de supracumpărare pe Stoch RSI au dus, din punct de vedere istoric, la creșteri masive ale prețurilor.

   „De fiecare dată când a făcut acest lucru din punct de vedere istoric, a coincis cu o inversare masivă de creștere pe acești indicatori de lichiditate (LI) și Bitcoin a făcut un vârf de ciclu în termen de 12 – 13 luni mai târziu. Ca urmare, ne așteptăm ca BTC să atingă un vârf peste un an, în jurul lunii mai 2025. Pregătiți-vă pentru o cursă sălbatică în față”,

   a adăugat TradingShot.

   Dacă această proiecție se adeverește, ar fi o veste bună pentru investitorii Bitcoin. Bitcoin a revenit la tranzacționare în jurul valorii de 67.000 de dolari, ceea ce indică faptul că o mișcare semnificativă a prețului ar putea fi la orizont din cauza luptelor continue de pe piață între urși și tauri.

   Perioada lungă de consolidare a Bitcoin

   Recent, Bitcoin a atins 71.500 de dolari pe fondul entuziasmului provocat de fondul tranzacționat la bursă (ETF) Ethereum (ETH), care s-a dovedit a fi o capcană pentru tauri. În ciuda acestui fapt, Bitcoin a rămas peste suportul de 67.000 de dolari.

   În timpul acestei consolidări, analistul de criptografie Rekt Capital a sugerat pe 28 mai că investitorii ar putea asista la o tranzacționare laterală prelungită între 60.000 și 70.000 de dolari înainte de orice raliu major.

   „Bitcoin dă din ce în ce mai multe semne că această recentă revenire a alimentat formarea unui alt top local (pătrat albastru). În cele din urmă, istoria sugerează că Bitcoin va continua probabil să se consolideze între ~60.000 și ~70.000 de dolari”, a spus el.

   Consolidarea-Bitcoin
   Yana este o scriitoare specializată în cele mai recente tendințe și știri cripto. Ea împărtășește în mod constant informații proaspete, utile și interesante. Conținutul ei este cunoscut pentru claritatea și accesibilitatea sa. Yana simplifică subiectele cripto complexe, făcându-le accesibile tuturor prin articolele, postările de pe blog și buleti ..
   ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?