Bitcoin ETF Surge Scânteia ETF provoacă predicții de $112K preț

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

Potrivit informațiilor furnizate de CryptoQuant, există o mare posibilitate ca prețul Bitcoin să ajungă la o valoare impresionantă de 112.000 de dolari în cursul anului curent, dacă fluxul continuu de fonduri în fondurile tranzacționate la bursă (ETF) la vedere va continua.

Această predicție, transmisă de directorul general Ki Young Ju, subliniază o potențială traiectorie ascendentă pentru piața criptomonedelor. Ju, în timpul discuțiilor pe X, a subliniat că, chiar și în cel mai “rău caz”, Bitcoin ar putea totuși să cunoască o creștere semnificativă, ajungând la cel puțin 55.000 de dolari. Această proiecție reprezintă o creștere substanțială de aproape 15% față de prețurile observate luni.

Previziunile se bazează pe analiza impactului acestor intrări de fonduri asupra capitalizării de piață a Bitcoin, coroborată cu o examinare meticuloasă a unui raport metric care indică, din punct de vedere istoric, dacă prețurile sunt considerate “supraevaluate” sau “subevaluate”.

Subliniind intrările substanțiale din partea ETF-urilor spot, care se ridică la aproximativ 9,5 miliarde de dolari lunar, Ju a speculat cu privire la potențialul impuls anual al capitalizării realizate, care ar putea ajunge la o valoare impresionantă de 114 miliarde de dolari. Chiar și cu ieșirile de la entități precum GBTC, Ju a preconizat o creștere substanțială de aproximativ 76 de miliarde de dolari, ceea ce ar putea ridica plafonul realizat de la nivelul actual de 451 de miliarde de dolari la un interval de 527-565 de miliarde de dolari.

Ju a elucidat în continuare semnificația unui raport care urmărește capitalizarea de piață a Bitcoin față de capitalizarea realizată – o măsură care reflectă jetoanele active la ultimul lor preț de tranzacționare. Acest raport, proiectat să atingă 3,9 la intervalul de preț speculat de 104.000 – 112.000 de dolari, semnalează din punct de vedere istoric un potențial vârf al pieței.

Ascensiunea meteorică a ETF-urilor Bitcoin la vedere indică o tendință înfloritoare, cu dețineri care au depășit 192.000 de Bitcoin la cele mai recente date disponibile, la doar o lună de la înființarea lor.
În ciuda existenței lor relativ scurte, aceste fonduri au reușit deja să atragă miliarde de dolari din partea investitorilor care caută expunere la Bitcoin fără a fi nevoie de proprietate și stocare directă. Acest interes înfloritor consolidează și mai mult potențialul de ascensiune a Bitcoin în peisajul financiar, subliniind dinamica în evoluție a strategiilor de investiții în criptomonede.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți