Top cripto

  Biden angajează un maestru al memelor pentru campania din 2024

  Campania de realegere a președintelui Joe Biden caută un expert în meme-uri pentru a atrage votanții din generația Z.

  Campania „Biden for President” (BFP) a postat un post pentru un „Partner Manager”. Această persoană se va ocupa de „operațiunile de zi cu zi în ceea ce privește implicarea paginilor de conținut și meme de top de pe internet”.

  Echipa lui Biden va plăti managerul de meme, cu sediul în Wilmington, Delaware, între 65.000 și 85.000 de dolari pe an. Acest salariu este ușor peste salariul mediu pentru marketerii digitali din SUA, potrivit Indeed.

  Principala sarcină a memerului Biden este de a gestiona relațiile cu companiile de media digitală, podcasterii și „paginile de meme” de pe diferite platforme de socializare.

  Echipa lui Biden a mai folosit meme-uri înainte. Aceștia au adoptat meme-ul cu ochii cu laser „Dark Brandon” la începutul anului 2022 pentru a-l face pe Biden, în vârstă de 81 de ani, să pară cunoscător al internetului.

  Biden-Brandon-întunecat-al-lui-Biden-cu-laserul-ochilor-meme-în-2022

  În februarie, Biden a vorbit despre meme-ul Dark Brandon în cadrul emisiunii Late Night a lui Seth Meyers. El a spus în glumă: „Mă deranjează la culme”, înainte de a-și pune ochelari de soare de aviator de culoare închisă.

  Biden a purtat din nou ochelarii de soare și a menționat meme-ul în aplauzele publicului la dineul corespondenților de la Casa Albă din aprilie.

  Această mișcare face parte din eforturile lui Biden de a se conecta cu alegătorii mai tineri.

  Mulți democrați și-au schimbat, de asemenea, punctul de vedere cu privire la criptomonede. Această schimbare pare să urmeze sprijinul lui Donald Trump pentru aceasta, în timp ce încearcă să câștige voturi.

  Trump este, de asemenea, familiarizat cu meme-urile. Fotografia sa de identificare din august 2023 a devenit virală după ce a fost procesat la închisoarea din comitatul Fulton pentru cea de-a patra punere sub acuzare.

  Meme-MugShot-al-lui-Trump-în-august-2023

  Campania sa a început rapid să vândă tricouri, căni și alte articole cu fotografia. De asemenea, în decembrie a lansat o colecție de jetoane nefungibile (NFT) „MugShot”.

  La începutul lunii mai, memecoin-ul MAGA cu tema Trump a câștigat popularitate după comentariile sale pro-crypto.

  Yana este o scriitoare specializată în cele mai recente tendințe și știri cripto. Ea împărtășește în mod constant informații proaspete, utile și interesante. Conținutul ei este cunoscut pentru claritatea și accesibilitatea sa. Yana simplifică subiectele cripto complexe, făcându-le accesibile tuturor prin articolele, postările de pe blog și buleti ..
  ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?