Balenele Bitcoin se dau înapoi?

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

Firma de analiză IntoTheBlock a emis un avertisment cu privire la investitorii bogați în Bitcoin (BTC) care dau semne de oboseală. Firma a împărtășit pe platforma de socializare X că, din luna martie a acestui an, aceste „balene” Bitcoin au profitat de fiecare ocazie pentru a cumpăra mai mult BTC în timpul scăderilor de preț.

Cu toate acestea, IntoTheBlock a observat o schimbare de comportament în rândul acestor investitori pe scară largă. Balenele care au mai mult de 1000 de BTC se arată mai puțin interesate să cumpere mai mult Bitcoin în timpul scăderilor de preț, în special în condițiile în care criptomoneda se străduiește să își mențină impulsul ascendent peste nivelul de 60.000 de dolari.

În plus, IntoTheBlock subliniază că fluxul net al marilor deținători, care măsoară Bitcoin care intră și iese din aceste portofele de balene prin calcularea diferenței dintre intrări și ieșiri, a scăzut semnificativ de la vârful său din martie.

„Balenele cumpără scăderea, dar este convingerea lor în scădere?
Adresele care dețin peste 1.000 de BTC s-au acumulat puternic în ultimele luni, în special în timpul scăderilor.
Prețurile au crescut la scurt timp după fiecare acumulare.
Totuși, rețineți că fiecare vârf de acumulare din partea acestor deținători este mai mic decât ultimul.
Ar putea acest lucru să indice faptul că balenele au din ce în ce mai puțină poftă de a cumpăra la scădere?”

Valoarea-Bitcoin-a-scăzut-cu-1,31%

La ultima actualizare, valoarea Bitcoin se situează la 62.671 de dolari, înregistrând o scădere de 1,31% în ultimele 24 de ore.

Firma de analiză urmărește, de asemenea, Chainlink (LINK), o rețea descentralizată de oracole din sectorul criptomonedelor. În ciuda tendințelor recente de scădere a prețului său, participanții de pe piață par să acumuleze LINK, ceea ce sugerează o încredere contrastantă a investitorilor în comparație cu Bitcoin. IntoTheBlock sugerează că aceste acțiuni ar putea indica tendințe mai largi sau schimbări în strategiile investitorilor în cadrul pieței criptomonedelor.

„În ciuda mișcărilor recente ale prețului, datele din ultima lună arată un flux net negativ de la burse pentru LINK, ceea ce indică o acumulare.
În această perioadă, fluxul net total de ieșire s-a ridicat la aproape 3,6 milioane de LINK.”

Valoarea-LINK-a-scăzut-cu-peste-3,6%

La momentul redactării acestui articol, LINK valorează 14 dolari, în scădere cu mai mult de 3,6% pe zi.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți