Top cripto
  Top cripto

   Avertizare Bitcoin: Experții prezic căderea la $50K

   Experții de la 10x Research prezic că Bitcoin va scădea sub 57.000 de dolari de la prețul actual de peste 60.000 de dolari pe 4 iulie. Ei cred că această scădere bruscă poate continua, putând scădea și mai mult până la aproximativ 50.000 de dolari.

   Această trecere de la 60.000 de dolari la 50.000 de dolari înseamnă o schimbare semnificativă în sentimentul pieței. Potrivit 10x Research, această schimbare se datorează unei încetiniri a activității de cumpărare și unei creșteri a presiunii de vânzare.

   Markus Thielen, analist la 10x Research, a menționat că tendința descendentă a fost anticipată. El a explicat: „Datele noastre de la începutul lunii iunie indicau deja o piață supracumpărată care era pregătită pentru o corecție”.

   Cuprins

   Implicații pentru investitorii Bitcoin

   Scăderea bruscă cu 5,44% a prețului Bitcoin a avut un impact substanțial asupra sentimentului investitorilor și a lichidității pieței. Acest efect este evident în capitalizarea de piață a Bitcoin, care se ridică la 1,1 miliarde de dolari, și o creștere de 57% a volumului de tranzacționare.

   Raportul 10x Research a subliniat că spargerea nivelului cheie pentru minerii Bitcoin și cumpărătorii spot de ETF Bitcoin ar putea accelera scăderea prețului. Pe măsură ce nivelurile de suport se rup, vânzătorii se străduiesc să găsească lichidități.

   Această vânzare coincide cu rambursările așteptate de la Mt. Gox, în valoare totală de 8,5 miliarde de dolari Bitcoin, care urmează să înceapă în iulie.

   Potrivit raportului 10x Research, după spargerea nivelului de suport de 60.000 de dolari, doar comercianții slab informați sunt dispuși să cumpere la acest preț.

   Previziuni-privind-prețul-Bitcoin

   Previziuni privind prețul Bitcoin

   Raportul menține o perspectivă precaută pentru prețul Bitcoin, sfătuind comercianții să se concentreze pe gestionarea riscurilor în pregătirea pentru volatilitatea continuă. Ei au declarat: „Am avertizat că acest lucru nu a fost momentul să fie mulțumit.”

   Profiturile obținute de deținătorii de Bitcoin pe termen lung

   O analiză recentă de la IT Tech atribuie tendința descendentă deținătorilor pe termen lung care au încasat profituri semnificative.

   La 3 iulie, raportul dintre profiturile de ieșire cheltuite (SOPR) pentru deținătorii pe termen lung a depășit valoarea de 10. Acest lucru indică faptul că Bitcoin a fost vândut pentru cel puțin de zece ori prețul inițial de achiziție.

   Conform analizei, deținătorii de Bitcoin pe termen lung, care de obicei își păstrează deținerile timp de aproximativ cinci până la șapte ani, au contribuit la creșterea presiunii de vânzare de pe piață. Acești deținători iau acum profituri, ceea ce contribuie la impulsul descendent.

   Yana este o scriitoare specializată în cele mai recente tendințe și știri cripto. Ea împărtășește în mod constant informații proaspete, utile și interesante. Conținutul ei este cunoscut pentru claritatea și accesibilitatea sa. Yana simplifică subiectele cripto complexe, făcându-le accesibile tuturor prin articolele, postările de pe blog și buleti ..
   ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?