Top cripto
  Top cripto

   Aplicația Strike Bitcoin se lansează în Marea Britanie: Deblocați transferurile globale

   Aplicația de plăți Bitcoin Lightning, Strike, a fost lansată în Regatul Unit. Această extindere permite rezidenților britanici să cumpere, să vândă și să transfere Bitcoin la scară globală.

   Fondată de Jack Mallers, Strike încearcă să facă Bitcoin accesibil și ușor de utilizat prin intermediul aplicației sale mobile, care exploatează puterea rețelei Lightning. Cu această lansare în Marea Britanie, Strike și-a extins raza de acțiune la 100 de țări din întreaga lume.

   Jack Mallers și-a exprimat angajamentul companiei de a crește adoptarea Bitcoin și de a-și oferi serviciile la nivel global, în ciuda complexității diferitelor reglementări. „Munca noastră este departe de a fi terminată”, a subliniat el.

   Pentru a utiliza Strike în Marea Britanie, utilizatorii trebuie să completeze un chestionar de „evaluare a adecvării” despre Bitcoin, conform reglementărilor locale. Aplicația include, de asemenea, avertismente de risc standard pentru a informa utilizatorii cu privire la riscurile potențiale.

   Clienții din Marea Britanie pot beneficia de mai multe caracteristici oferite de Strike. Aceste caracteristici includ cumpărarea de Bitcoin cu transferuri bancare instantanee, setarea achizițiilor recurente pentru comoditate și retragerea Bitcoin în portofele de auto-custodie pentru un control mai mare.

   Aplicația utilizează rețeaua Lightning pentru a permite plăți instantanee, nelimitate și gratuite între utilizatorii Strike la nivel global. Acest lucru oferă o experiență fără cusur pentru transferurile transnaționale, eliminând fricțiunea.

   În ciuda faptului că unele companii părăsesc piața britanică, expansiunea Strike demonstrează încrederea în potențialul Bitcoin. Marea Britanie, ca a șasea cea mai mare economie a lumii, prezintă oportunități semnificative pentru creștere și adoptare.

   Strike își menține angajamentul de a face Bitcoin accesibil atât utilizatorilor obișnuiți, cât și întreprinderilor din întreaga lume. În ciuda faptului că se confruntă cu provocări de reglementare specifice regiunii, compania lucrează din greu pentru a respecta legile locale, asigurându-se în același timp că oferă caracteristici și servicii esențiale.

   Yana este o scriitoare specializată în cele mai recente tendințe și știri cripto. Ea împărtășește în mod constant informații proaspete, utile și interesante. Conținutul ei este cunoscut pentru claritatea și accesibilitatea sa. Yana simplifică subiectele cripto complexe, făcându-le accesibile tuturor prin articolele, postările de pe blog și buleti ..
   ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?