AI Token Surges: Ar putea atinge o creștere de 250% la 7,5 dolari

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți

La scurt timp după ce Worldcoin (WLD), o inițiativă revoluționară de identitate digitală co-fondată de pionierul ChatGPT Sam Altman, a urcat la un nou maxim remarcabil al tuturor timpurilor (ATH) la 7,46 dolari, tokenul de inteligență artificială (AI), foarte urmărit, prezintă indicii puternice de extindere a impulsului său de creștere, putând să se catapulteze cu un uimitor 250%.

Într-adevăr, Worldcoin a ieșit recent din canalul său paralel ascendent de pe graficul zilnic, semnalând ceea ce pare a fi un preludiu la o potențială traiectorie ascendentă care ar putea să o propulseze spre înălțimi și mai mari. Această analiză se aliniază cu ideile împărtășite de expertul în criptomonede Ali Martinez într-o postare recentă din 19 februarie.

Intrând în detalii, Martinez a articulat un scenariu în care Worldcoin ar putea urca până la 15 dolari și ar putea ajunge chiar la 26 de dolari, marcând o creștere uluitoare de 250% în acest din urmă caz, condiționată de sustenabilitatea acestui breakout, în concordanță cu modelele istorice ale graficului WLD din august 2023.

Este demn de remarcat faptul că recenta creștere a prețului Worldcoin coincide cu dezvăluirea celei mai recente inovații a OpenAI, un model de inteligență artificială text-to-video numit Sora, care a fost supranumit de unii “Hollywood Killer” datorită capacității sale de a genera videoclipuri de 60 de secunde, care practic nu se pot distinge de imagini din viața reală.

Începutul Worldcoin

Ca un memento, geneza Worldcoin poate fi urmărită până la implicarea CEO-ului OpenAI în co-fondarea proiectului sub umbrela Tools for Humanity, cu token-ul său lansat oficial în iulie 2023. În urma acestei lansări, activul criptografic a urcat vertiginos cu 60% aproape instantaneu, propulsat de cererea imensă și de o reapariție a interesului pentru tehnologia generativă AI.

Cu toate acestea, Worldcoin nu a fost imună la scepticism, în special în Silicon Valley, unde abordarea sa neconvențională de verificare a identității online, care implică orbe de scanare a irisului, a atras critici, etichetând-o drept o “creație malefică” cu o “probabilitate mare de eșec”.

Cu toate acestea, astfel de critici nu i-au descurajat pe utilizatori, după cum o demonstrează scanările frecvente ale irisului care au loc la fiecare opt secunde și faptul că World App a depășit 4 milioane de descărcări în noiembrie. Creșterea bruscă a tranzacțiilor cu balene observată în decembrie, după cum a remarcat Martinez, sugerează pregătirile pentru o mișcare semnificativă a prețului.
În momentul redactării acestui articol, token-ul Worldcoin se tranzacționează la 7,45 dolari, marcând o creștere remarcabilă de 42,82% în ultimele 24 de ore, la care se adaugă o creștere și mai impresionantă de 196,58% în ultimele șapte zile și o creștere lunară de 190,1%.

În concluzie, recenta creștere fără precedent a prețului WLD ar putea indica un entuziasm reînnoit pentru progresele tehnologice ale companiei și optimism în ceea ce privește performanța viitoare a activului său criptografic. Cu toate acestea, este prudent ca investitorii să efectueze cercetări amănunțite și să evalueze riscurile asociate înainte de a se arunca cu capul înainte.

Începător

Ghidul începătorului pentru criptomonede

Intermediar

Un ghid intermediar pentru blockchain și cripto

Expert

Știri despre criptomonede pentru experți