Traderii Polymarket Prezic Că Kamala Harris Va „Câștiga” Prima Dezbatere Împotriva Președintelui Trump

Un al doilea dezbatere prezidențială, în care va participa Kamala Harris, actualul candidat democrat, va avea loc pe 10 septembrie pe ABC.

În zilele dinaintea dezbaterii, pariorii au mizat aproximativ 850 de milioane de dolari pe contractul electoral Polymarket. Cu toate acestea, aceștia încă favorizează fostul președinte Donald Trump în fața lui Harris, cu șanse de 52-46. Pariorii pot participa în Polymarket, o platformă bazată pe blockchain, depunând stablecoin-ul USDC, un token legat de dolar, pe rețeaua Polygon.

Piețele de predicție despre sondaje (pe care piețele de predicție sunt destinate să le înlocuiască) și chiar piețele de predicție despre alte piețe de predicție sunt unde lucrurile devin puțin ciudate.

Traderii Polymarket pariază că Harris va avea ocazia să dezbată cu sondajele tradiționale, cu o probabilitate de 75% ca sondajul Ipsos/538 să concluzioneze că Harris „câștigă” dezbaterea.

Ei estimează că șansele lui Harris de a recâștiga conducerea în contractul principal de alegeri Polymarket a doua zi după dezbatere sunt de doar 22%.

Cu o așteptare de audiență de bine peste 70 de milioane, dezbaterea ar putea să provoace recordul dezbaterii Clinton-Trump, care a avut o audiență de 84 de milioane, și dezbaterea Carter-Reagan, care a atras o audiență de 80,6 milioane.

Între timp, piața pare să se fi corectat după o încercare extrem de costisitoare de manipulare în weekend.

Conform datelor de pe blockchain, manipularea pare să fi implicat mai multe conturi de tip „whale” sub direcția DJTHolder. Aceste conturi ar fi încercat să manipuleze șansele lui Harris pe piața câștigătorului alegerilor prezidențiale din SUA pentru a profita de o piață derivate care s-a încheiat pe 6 septembrie.

Cote-de-pariuri-pentru-câștigătorul-alegerilor-prezidențiale-din-2024

Această organizație a cheltuit 9 milioane USDC achiziționând cantități semnificative de acțiuni Trump NO și Kamala YES. Drept urmare, prețul acțiunilor Harris a fost temporar crescut cu 2 până la 27 de cenți. (Prețul actual de 47 de cenți sugerează o șansă de 47% de câștig; fiecare acțiune plătește 1 dolar dacă predicția este corectă și zero dacă nu este). Apoi, prețul a revenit la normal.

Ei au pierdut milioane de dolari încercând să mențină șansele lui Kamala mai mari decât cele ale lui Trump, ceea ce a dus la pierderi de peste 60.000 de dolari USDC pe piața derivatelor și șase cifre în piața regulată a alegerilor.

Yana este o scriitoare specializată în cele mai recente tendințe și știri cripto. Ea împărtășește în mod constant informații proaspete, utile și interesante. Conținutul ei este cunoscut pentru claritatea și accesibilitatea sa. Yana simplifică subiectele cripto complexe, făcându-le accesibile tuturor prin articolele, postările de pe blog și buleti ..