Creditorii Mt. Gox: Până la 3 luni de așteptare pentru rambursările Bitcoin

Creditorii Mt Gox ar putea trebui să aștepte până la trei luni pentru a-și primi rambursările Bitcoin și Bitcoin Cash. Acest lucru depinde de bursele de criptografie la care și-au depus creanțele, conform unui document al administratorului judiciar.

Administratorul judiciar al defunctei burse de criptomonede a anunțat astăzi că rambursările au început pentru unele burse de criptomonede desemnate, în urma planului de reabilitare.

Administratorul judiciar a explicat că termenul de rambursare variază în funcție de bursă. De exemplu, Kraken are la dispoziție 90 de zile pentru a procesa plățile, în timp ce Bitstamp poate dura până la 60 de zile. BitGo va avea plățile vizibile în termen de 20 de zile, iar SBI VC Trade și Bitbank vor finaliza plățile în termen de 14 zile.

Fiecare bursă de criptomonede desemnată trebuie fie să adauge BTC sau BCH la soldul contului creditorului, fie să le transfere într-un portofel asociat într-un anumit număr de zile de la primirea lor de la administratorul judiciar.

Administratorul judiciar a menționat, de asemenea, că rambursările către creditorii eligibili vor fi efectuate cu promptitudine dacă aceștia îndeplinesc anumite condiții. Acestea includ confirmarea validității conturilor înregistrate, acceptarea unui acord de către bursele de criptografie desemnate și finalizarea discuțiilor cu administratorul judiciar.

Explorator-de-tranzacții

Mai devreme astăzi, Mt Gox a transferat 47 228,7 BTC, în valoare de aproximativ 2,71 miliarde de dolari, către un portofel. Activele au fost apoi mutate în mai multe tranzacții, inclusiv 1.545 BTC, în valoare de 85 de milioane de dolari, către un portofel fierbinte de pe bursa de criptomonede Bitbank, potrivit datelor de la Arkham.

Lichidare-Heatmap

Prețul Bitcoin a scăzut sub 54.000 $ la un moment dat astăzi. În prezent se tranzacționează la 54.270 $, în scădere cu 6,48% în ultimele 24 de ore. În plus, piața cripto în general a înregistrat lichidări zilnice de peste 665 de milioane de dolari pe bursele centralizate.

Yana este o scriitoare specializată în cele mai recente tendințe și știri cripto. Ea împărtășește în mod constant informații proaspete, utile și interesante. Conținutul ei este cunoscut pentru claritatea și accesibilitatea sa. Yana simplifică subiectele cripto complexe, făcându-le accesibile tuturor prin articolele, postările de pe blog și buleti ..