Sony redenumește Amber Japan în S.BLOX și plănuiește relansarea unei burse de criptomonede majore

Anul trecut, Sony a făcut o achiziție strategică, dar discretă, a Amber Japan, cunoscută anterior ca DeCurret, o bursă locală de criptomonede.

Această achiziție, realizată prin intermediul filialei Sony, Quetta Web, a trecut neobservată din cauza lipsei de prezență publică a Quetta Web.

Recent, Amber Japan și-a anunțat rebrandingul în S.BLOX, dezvăluind oficial proprietatea Sony. S.BLOX a declarat că și-a îmbunătățit oferta de criptomonede WhaleFin în ianuarie și plănuiește îmbunătățiri suplimentare. Bursa își propune să colaboreze cu diverse afaceri ale grupului Sony.

În prezent, oferă o ofertă promoțională pentru clienții Nuro Mobile, un revânzător de contracte de telefonie mobilă Sony. Noii înscriși la WhaleFin primesc Bitcoin în valoare de 3.000 de yeni, aproximativ 18,60 $. Nuro Mobile operează în cadrul Sony Network Communications.

Cuprins

Investițiile strategice stimulează prezența Blockchain a Sony

Anul trecut, aceeași divizie a Sony a investit în Startale Labs, creatorul Astar Network, un parachain Polkadot.

În plus, Sony și Startale Labs au înființat un joint venture pentru a dezvolta un blockchain Sony, cu intenția de a valorifica proprietățile intelectuale ale grupului în metavers.

Cu active precum Sony Pictures, Music și PlayStation la activ, Sony are numeroase mărci de integrat în inițiativele sale blockchain.

Promovarea NFT și inovațiile financiare digitale ale Sony Bank

Sony Bank își extinde, de asemenea, amprenta digitală prin lansarea viitoare a aplicației Sony Bank Connect, care oferă recompense de divertisment NFT legate de produsele financiare. Preînregistrarea pentru aplicația web3 a început în urmă cu două săptămâni.

În plus, Sony operează o piață NFT, SNFT, unde utilizatorii își pot evalua NFT-urile.

Banca digitală a fost activă în spațiul blockchain, planificând să emită stablecoins pe blockchain-ul Polygon.

În martie, a pilotat o emisiune de 1 milion de dolari a unui token de securitate financiară verde destinat investitorilor cu amănuntul, folosind dolari, după ce anterior și-a lansat propriul token imobiliar.

Pas îndrăzneț pe piața schimburilor de criptomonede

Sony intenționează să relanseze schimbul de criptomonede WhaleFin cu o nouă aplicație, după cum a anunțat PR Times. Această mișcare marchează intrarea semnificativă a Sony în spațiul cripto.

Anterior, Sony a explorat Web3 prin investiții și parteneriate, inclusiv un program de incubare Web3 cu Astar Network și o depunere de brevet pentru transferul token-urilor non-fungibile (NFT) între diferite jocuri și console.

Yana este o scriitoare specializată în cele mai recente tendințe și știri cripto. Ea împărtășește în mod constant informații proaspete, utile și interesante. Conținutul ei este cunoscut pentru claritatea și accesibilitatea sa. Yana simplifică subiectele cripto complexe, făcându-le accesibile tuturor prin articolele, postările de pe blog și buleti ..