Top cripto
  Top cripto

   $3 miliarde de ETH dispar de pe burse după aprobarea ETF-ului SEC

   În puțin peste o săptămână de când Comisia pentru valori mobiliare și burse din Statele Unite (SEC) a aprobat fondurile tranzacționate la bursă (ETF) Ethereum (ETH), bursele de criptomonede au înregistrat ieșiri notabile de ETH. Acest lucru evidențiază influența deciziilor de reglementare asupra comportamentului pieței.

   În urma aprobării de către SEC a ETF-urilor spot Ethereum la 23 mai 2024, aproximativ 777.000 de ETH, în valoare de aproximativ 3 miliarde de dolari, au fost retrase de pe bursele de criptomonede. Expertul în tranzacționare cripto Ali Martinez a împărtășit aceste date într-o postare din 2 iunie.

   Soldul-Ethereum-pe toate-bursele

   Graficul Glassnode prezentat de Martinez arată o scădere substanțială a soldului total de Ethereum pe toate bursele de cripto-monede. Soldul a scăzut la aproximativ 12,5 milioane de ETH, ceea ce coincide cu o creștere a prețului după aprobarea ETF-ului.

   Impactul ETF-ului Ethereum

   Prețul Ethereum a început să crească pe 20 mai. Acest lucru s-a întâmplat la scurt timp după ce Eric Balchunas, analist senior ETF al Bloomberg, și colegul său James Seyffart au estimat că există 75% șanse ca ETF-ul Ethereum spot să fie aprobat, față de 25% anterior.

   În acest timp, Martinez a mai precizat că balenele Ethereum au cumpărat 110.000 de ETH, în valoare de aproximativ 341 de milioane de dolari. Această avalanșă de achiziții a avut loc în cele 24 de ore care au precedat postarea sa din 20 mai, ceea ce indică un interes sporit din partea deținătorilor importanți în așteptarea aprobării ETF-ului.

   În general, retragerea semnificativă a Ethereum de pe burse sugerează că tranzacționarii și investitorii de cripto-monede caută să își securizeze activele. Această așteptare a unor creșteri suplimentare ale prețurilor și a unei presiuni reduse de vânzare pe burse este considerată, în general, un indicator optimist.

   Yana este o scriitoare specializată în cele mai recente tendințe și știri cripto. Ea împărtășește în mod constant informații proaspete, utile și interesante. Conținutul ei este cunoscut pentru claritatea și accesibilitatea sa. Yana simplifică subiectele cripto complexe, făcându-le accesibile tuturor prin articolele, postările de pe blog și buleti ..
   ARE YOU NEW TO CRYPTO STAKING?